Ga naar de hoofdinhoud

Frolic Hondenbrokken rund

1,5 kg
4. 99
U

Omschrijving

Volledig diervoeder voor volwassen honden.

Ingrediënten

Granen (waarvan 4% tarwe), groenten (waarvan 4% worteltjes), vlees en dierlijke bijproducten (14%, waarvan 4% vers rund), oliën en vetten (waarvan 1% zonnebloemolie, waarvan 0.25% visolie), plantaardige bijproducten, mineralen, plantaardige eiwitextracten, suikers, melk- en bijproducten, vis- en bijproducten

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden per per 100

   Bereidingswijze

   Dagelijks aanbevolen hoeveelheden: 24h Gewicht hond: 5 kg; Voeding: 90 g Gewicht hond: 10 kg; Voeding: 150 g Gewicht hond: 20 kg; Voeding: 255 g Gewicht hond: 30 kg; Voeding: 345 g Gewicht hond: 40 kg; Voeding: 425 g Gewicht hond: 50 kg; Voeding: 505 g Bakje 100 g: 354 kcal. Voedingsadvies: Het is aanbevolen om de hoeveelheid van de voeding aan te passen aan de mate van activiteit, het ras en de leeftijd van uw hond. Zorg voor een geleidelijke overgang wanneer u naar een nieuwe voeding overschakelt. Hoe uw hond te voeden? Bezoek de website of neem contact op met de consumentendienst. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Het voedingsadvies is geschikt voor een hond in goede gezondheid en in goede lichamelijke conditie.

   Afzender en adres

   Mars Nederland B.V.
   Postbus 81 5460 AB Veghel

   Disclaimer

   Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.