Boodschappen

1 de Beste Hondensnacks beefstrips 10 stuks

90 g
69
U

Omschrijving

Beefstrips - aanvullend diervoeding voor honden

Ingrediënten

Ingrediënten :Samenstelling: granen, vlees en dierlijke bijproducten (18% rund), oliën en vetten, suikers, plantaardige bijproducten Analytische bestanddelen: Vocht 20,0% Ruw Eiwit 22,0% Ruw vet 8,0% Ruwe as 9,0% Ruwe celstof 4,0% Technologische toevoegingsmiddelen: Conserveermiddelen Sensoriële toevoegingsmiddelen: Kleurstoffen en aromatische stoffen

Allergie informatie

  • Bevat Gluten
  • Bevat Lupine
  • Kan sporen bevatten van Vis
  • Kan sporen bevatten van Weekdieren
  • Bevat Tarwe
  • Bevat Maïs
  • Kan sporen bevatten van Wortel

Bereidingswijze

Geef als tussendoortje op elk moment van de dag, als onderdeel van een gebalanceerd dieet. Niet geschikt voor puppy's jonger dan 4 maanden oud.

Afzender en adres

1 de Beste
Antwoordnummer 2538, 4140 VB Leerdam

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.