Boodschappen

Pickwick Sterrenmunt kruiden thee

20 stuks
Een kruidenmelange met anijs, venkel, zoethout en pepermunt. Samen vormt deze combinatie de smaak sterrenmunt, een unieke kruidenmelange. • Theesoort: Kruidenthee • Een kruidige melange van anijs, venkel, zoethout en pepermunt • Cafeïnevrij
1. 89
U

Omschrijving

Kruidenmelange met zoethout, anijszaad en pepermunt

Ingrediënten

Ingrediënten: zoethout* (40%), anijszaad (25%), venkel (25%), pepermunt* (10%).

Allergie informatie

  Gebruiksadvies

  Pickwick adviseert iedereen om de consumptie van Sterrenmunt te beperken tot maximaal 3 koppen per dag.

  Bereidingswijze

  Schenk het kokende water (100°C) in een kopje. Laat het theezakje 3 tot 5 minuten trekken.

  Afzender en adres

  Consumentenservice
  Oosterdoksstraat 80, 1011 DK Amsterdam, The Netherlands.

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.