Boodschappen

Pickwick Spices Caramelised pear kruidenthee

20 zakjes
Thee met natuurlijk karamel aroma, peer en een snufje kaneel. Een rijke, warme smaak om van te genieten! • Theesoort: Zwarte thee • Zoet van smaak • Verrijkt met de smaak van karamel, peer en kaneel
1. 79
U

Omschrijving

Gearomatiseerde zwarte thee met caramel, peer en kaneel.

Ingrediënten

Ingrediënten:, Zwarte thee, aroma's, kaneel (4,7%), zoethout, kamille, stukjes peer (0,8%), stukjes karamel (0,1%)

Allergie informatie

  Bereidingswijze

  Laat water koken (100°C) en laat 2-3 min. trekken.

  Afzender en adres

  JACOBS DOUWE EGBERTS
  Oosterdoksstraat 80 1011 DK Amsterdam The Netherlands

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.