Boodschappen

Pickwick Mango & Perzik Rooibos thee

20 zakjes
Wil je de zoetere smaken van rooibos goed tot z'n recht laten komen? Probeer dan deze melange met mango en perzik. • Theesoort: Rooibos • Zoet van smaak, met een vleugje mango en perzik • Cafeïnevrij • Afkomstig van een UTZ gecertificeerde theeplantage
1. 95
U

Omschrijving

Gearomatiseerde rooibos met mango en perzik

Ingrediënten

Ingrediënten: rooibos*, sinaasappelschilletjes, aroma's, rozenbottel, hibiscus, perzikpuree (1%), stukjes mango (1%).

Allergie informatie

  Bereidingswijze

  Thee laten trekken in kokend water (100°C) 3-5 min

  Afzender en adres

  Consumentenservice
  Oosterdoksstraat 80, 1011 DK Amsterdam, The Netherlands

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.