Boodschappen

Pickwick Bosvruchten fruit thee

20 zakjes
Een heerlijk zwarte thee met stukjes bosvruchten, van framboos tot braam tot bosbes. • Theesoort: Vruchtenthee • Fris van smaak • Met de fruitige smaak van framboos, aardbei, braam en bosbes
1. 39
U

Omschrijving

Gearomatiseerde zwarte thee met bosvruchten

Ingrediënten

Ingrediënten: zwarte thee*, natuurlijke aroma's, stukjes bosvruchten (0,9%), (braam, bosbes, framboos, aardbei).

Allergie informatie

  Bereidingswijze

  Schenk het kokende water (100°C) in een kopje. Laat het theezakje zo'n 2 tot 3 minuten trekken

  Afzender en adres

  Consumentenservice
  Oosterdoksstraat 80 1011 DK Amsterdam The Netherlands/Holandsko

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.