Boodschappen

Pickwick Aardbei fruit thee

20 zakjes
Pickwick aardbeienthee is een frisse, fruitige thee met een heerlijke aardbeiensmaak, voor fans van zoete zachtheid. • Theesoort: Vruchtenthee • Fris van smaak • Met de fruitige smaak van aardbei
1. 55
U

Omschrijving

Gearomatiseerde zwarte thee met aardbei

Ingrediënten

Ingrediënten: zwarte thee*, natuurlijke aroma's, stukjes aardbei (0,8%).

Allergie informatie

  Bereidingswijze

  Schenk het kokende water (100 graden) in een kopje. Laat het theezakje zo'n 2 tot 3 minuten trekken.

  Afzender en adres

  Consumentenservice
  Oosterdoksstraat 80 1011 DK Amsterdam The Netherlands/Holandsko

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.