Boodschappen

Clipper Kruidenthee nighty night

40 g
3. 55
U

Omschrijving

Biologische gearomatiseerde kruidenthee met kaneel, kamille, rooibos en natuurlijk sinaasappelaroma

Ingrediënten

Ingrediënten: kaneel* (35%), kamille* (25%), citroenmelisse*, rooibos* (15%), natuurlijk sinaasappelaroma (5%). *ingrediënten van biologische teelt.

Allergie informatie

  Bereidingswijze

  Giet kokend water over een theezakje en laat 2-5 minuten trekken.

  Afzender en adres

  Wessanen Benelux B.V.
  Postbus 12795, 1100 AT Amsterdam (NL)

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.