Boodschappen

Tasting Good Vitaminwater limoen-lychee 6x500ml

3 liter
3. 55
U

Omschrijving

Frisdrank met limoen-lychee smaak, met toegevoegde vitaminen.

Ingrediënten

Ingrediënten: water, glucose-fructosestroop, zuurteregelaar: melkzuur, natuurlijk aroma, voedingszuur: citroenzuur, stabilisator: arabische gom, vitaminen: panthotheenzuur (B5), B6, biotine (B8) en B12.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 mlt)

  • Energie Kilojoules (kJ) 88
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 21
  • Vetten (g) , waarvan 0.1
   verzadigde vetzuren (g) 0.01
  • Koolhydraten (g) , waarvan 5
   suikers (g) 5
  • Eiwitten (g) 0.1
  • Zout (g) 0.001

  Gebruiksadvies

  Ten minste houdbaar tot: zie hals. Na openen gekoeld bewaren en beperkt houdbaar.

  Afzender en adres

  Akom Ankla Oldenzaal BV
  Postbus 449 - 7570 AK Oldenzaal, Nederland

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.