Boodschappen

Nestlé Hot chocolate mix

160 g
2. 69
U

Omschrijving

Mix voor cacaodrank

Ingrediënten

Ingrediënten: suiker, magere MELKpoeder (18%), magere cacaopoeder (12%), glucosestroop, plantaardig vet (kokos), chocoladepoeder (3,8%), zout, stabilisatoren (E331, E339), aroma, verdikkingsmiddel (E407). Bevat mogelijk SOJA.

Allergie informatie

 • Bevat Melk(eiwit)
 • Kan sporen bevatten van Soja

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 1732
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 411
 • Vetten (g) , waarvan 9
  verzadigde vetzuren (g) 7.6
 • Koolhydraten (g) , waarvan 71
  suikers (g) 63
  Voedingsvezel (g) 4.6
 • Eiwitten (g) 9.1
 • Zout (g) 1.1

Bereidingswijze

NESTLÉ Hot Chocolate Mix maak je als volgt: 1) Strooi de inhoud van een sachet in een mok. 2) Schenk er een scheutje koud water bij. 3) Roer tot er een romige, gladde vloeistof ontstaat. 4) Schenk er water bij (ca. 125ml) dat net van de kook af is. 5) Nog een keer roeren en je heerlijke Nestlé Hot Chocolate Mix is klaar.

Afzender en adres

Nestlé Consumentenservice
Postbus 134, 1180 AC Amstelveen

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.