Boodschappen
ACTIE

Nescafé Oploskoffie café mocca

20 stuks
1. 99
2.95
U
Geldig van
woensdag
6 december t/m
dinsdag
12 december 2023

Omschrijving

Instantkoffie mix

Ingrediënten

Ingrediënten: instantkoffie (54%), suiker, aroma's, maltodextrine. Mogelijk sporen van MELK.

Allergie informatie

 • Kan sporen bevatten van Melk(eiwit)

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 1018
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 242
 • Vetten (g) , waarvan 0.9
  verzadigde vetzuren (g) 0.25
 • Koolhydraten (g) , waarvan 44.31
  suikers (g) 39.03
  Voedingsvezel (g) 18.6
 • Eiwitten (g) 4.26
 • Zout (g) 0.18

Bereidingswijze

1. Strooi de inhoud van een stick in een koffiekopje. 2. Schenk er water (ca. 120ml) bij dat net van de kook af is. 3. Even roeren en je heerlijke Mocca is klaar.

Afzender en adres

Nestlé Nederland
Postbus 134, 1180 AC Amstelveen

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.