Boodschappen
ACTIE

Nescafé Gold oploskoffie sticks

25 stuks
1. 99
3.39
U
Geldig van
woensdag
6 december t/m
dinsdag
12 december 2023

Omschrijving

Instantkoffie met fijn gemalen gebrande koffie.

Ingrediënten

Instantkoffie, gebrande en gemalen koffie (3%)

Allergie informatie

  Bereidingswijze

  Strooi de inhoud van één stick in een kopje + Schenk er ca. 120ml water bij dat net van de kook af is en roer goed = Geniet van je heerlijke koffie

  Afzender en adres

  Nestlé Consumentenservice
  Postbus 134, 1180 AC Amstelveen

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.