Boodschappen

Nescafé Dolce gusto gemalen koffie flat white

16 stuks
5. 39
U

Omschrijving

Volle melkpoeder met oploskoffie en suiker

Ingrediënten

Ingrediënten: Volle MELKpoeder (73,5%), oploskoffie (13,7%), suiker (12,8%), stabilisatoren (kaliumfosfaten, natriumcitraten), emulgator (SOJAlecithine)

Allergie informatie

 • Bevat Melk(eiwit)
 • Bevat Soja

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 208
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 50
 • Vetten (g) , waarvan 2.3
  verzadigde vetzuren (g) 1.4
 • Koolhydraten (g) , waarvan 4.3
  suikers (g) 3.9
  Voedingsvezel (g) 0.5
 • Eiwitten (g) 2.3
 • Zout (g) 0.1

Bereidingswijze

Voor één consumptie NESCAFÉ Dolce Gusto Flat White geldt de volgende bereiding: Doe de gekleurde capsule in de NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine. Zet de koffiemachine op de stand die aangegeven staat op de verpakking / capsule. Start de koffiemachine totdat deze stopt (voor een automatische machine), of vul je glas/beker tot de aangegegeven hoeveelheid in ml en stop deze handmatig.

Afzender en adres

Nestlé Consumentenservice
Postbus 134, 1180 AC Amstelveen

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.