Boodschappen

Illy Espresso decaffeinato koffiecups decafe

10 stuks
Cafeïnevrije gebrande koffie met een zachte en fluweelachtige smaak en een cafeïnegehalte van minder dan 0,1%. Een balans tussen zuurgraad en bitterheid, met delicate tonen van karamel, chocolade en geroosterd brood en een zoete nasmaak. • Smaakintensiteit 05 (schaal 01-09) • 100% Arabica bonen • Espresso variant (40 ml) • Te gebruiken in Nespresso®* koffiemachines **Merk van een derde partij die niet verbonden is met illycaffé S.p.A. Zie lijst van geschikte koffiemachines op www.illy.com.
5. 09
U

Omschrijving

GEMALEN CAFEÏNEVRIJE KOFFIE IN CAPSULES.

Afzender en adres

Jacobs Douwe Egberts
Oosterdoksstraat 80 1011 DK Amsterdam The Netherlands

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.