Boodschappen

1 de Beste Koffiefilterzakjes nr. 2 ongebleekt

100 Stuks
Je haalt koffiefilters nummer 2 voor de laagste prijs van 1 de Beste. In deze verpakking vind je 100 stuks. De filters zijn gemaakt van ongebleekt filterpapier. Doe een paar scheppen gemalen koffie in het filter. Wanneer de koffie en het water met elkaar in aanraking komen, stroomt de koffie naar beneden. Ruik jij die heerlijke aroma's ook al?
85
U

Omschrijving

Koffiefilterzakjes

Gebruiksadvies

- Vouw de randen van het koffiefilterzakje om voordat u het in de filterhouder stopt. - Doseer 1 lepel koffie (circa 6 gram) per kopje. - Indien u handmatig water opschenkt: eerst een kleine hoeveelheid heet water op de koffie laten lopen, 30 seconden wachten en vervolgens de rest van het water opgieten

Afzender en adres

KoopCom
Postbus 107 2170 AC Sassenheim

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.