Boodschappen

1 de Beste Koffiecups ristretto

20 Stuks
Een ristretto, ook wel een hele kleine espresso, is een kleine sterke koffie. De smaak is intens. Dus deze koffie is weggelegd voor de liefhebber van een sterke shot espresso. Je koopt de ristretto koffiecups van 1 de Beste bij Dirk voor de laagste prijs. Met 20 cups ben je weer een tijdje voorzien van koffie. Je haalt het bij een Dirk-supermarkt bij jou in de buurt!
3. 25
U

Omschrijving

Gebrande en gemalen koffie in capsules

Ingrediënten

Ingrediënten :Gemalen koffie. Rainforest Alliance gecertificeerd. Lees meer op www.ra.org.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden voor het bereide product (per 100 mlt)

  • Energie Kilojoules (kJ) 5
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 1
  • Vetten (g) , waarvan 0
   verzadigde vetzuren (g) 0
  • Koolhydraten (g) , waarvan 0.1
   suikers (g) 0
   Voedingsvezel (g) 0
  • Eiwitten (g) 0.2
  • Zout (g) 0.003

  Gebruiksadvies

  Geschikt voor Nespresso® machines.

  Bereidingswijze

  te gebruiken in Nespresso®* koffiezetapparaten. *merk van een derde partij die niet verbonden is met g'woon Capsules voor Lungo bereiding

  Afzender en adres

  C.I.V. Superunie B.A.
  Industrieweg 22 B, 4153 BW Beesd, Nederland

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.