Boodschappen

Duvel Tripel hop

330 ml
• De extra hoppige versie van Duvel
• Brouwproces van 90 dagen
• Belgian IPA van de Duvelbrouwers
Duvel is een natuurlijk bier met een subtiele bitterheid, een verfijnd aroma en een uitgesproken hopkarakter. Het unieke brouwproces, dat zo’n 90 dagen duurt, garandeert een pure stijl, een delicate pareling en een aangename alcoholzoete smaak.
1. 99
U

Omschrijving

BIER

Ingrediënten

Water, GERSTEMOUT, suiker, hop, hopextracten, gist

Allergie informatie

  • Bevat Gerst

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per per 100ml)

  • Energie Kilojoules (kJ) 286
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 68

Afzender en adres

Duvel Moortgat nv
Breendonk-Dorp 58 2870 Puurs-Sint-Amands België

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.