Boodschappen

Vis Marine Vissticks 15 stuks

450 g
2. 75
U

Omschrijving

Voorgebakken, gepaneerde koolvis, diepvries.

Ingrediënten

Ingrediënten :65% Alaska KOOLVIS*, TARWEBLOEM, koolzaadolie, water, aardappelzetmeel, zout, gist, specerijen. *Alaska koolvis (Theragra chalcogramma) gevangen in: A = het Noordwestelijke deel Stille Oceaan (FAO 61) gevangen met trawlnetten of B = het Noordoostelijke deel Stille Oceaan (FAO 67) gevangen met trawlnetten. Dit product komt uit een visserij die onafhankelijk gecertificeerd is volgens de MSC-standaard voor een goed beheerde en duurzame visserij, www.msc.org/nl.

Allergie informatie

 • Bevat Gluten
 • Bevat Tarwe
 • Bevat Vis

Voedingswaarden

Voedingswaarden voor het bereide product (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 991
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 237
 • Vetten (g) , waarvan 12
  verzadigde vetzuren (g) 2
 • Koolhydraten (g) , waarvan 19
  suikers (g) 2.5
  Voedingsvezel (g) 2.5
 • Eiwitten (g) 12
 • Zout (g) 1.1

Gebruiksadvies

Diepvries* (-6°C): 2-3 dagen na aankoop. Diepvries**(-12°C): 2 weken na aankoop. Diepvries***(-18°C): Tot vermelde houdbaarheidsdatum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis zijn achtergebleven.

Bereidingswijze

Oven: Bak de bevroren vissticks in een voorverwarmde oven op 220°C voor ongeveer 15-17 minutes op een bakplaat. Draai de vissticks na ongeveer 10 minuten. Koekenpan: Bak de diepgevroren vissticks met een scheutje olie in de pan en draai om na 3-4 bakken, bak nogmaals 3-4 minuten krokant aan de andere zijde. Zorg ervoor dat de vissticks niet tegen elkaar liggen.

Afzender en adres

Vismarine
Postbus 80, 4153 ZH Beesd

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.