Boodschappen

Vis Marine Visburgers 2 stuks

210 g
2. 29
U

Omschrijving

Voorgebakken, gepaneerde visburger met uit filetblokken gesneden Alaska koolvisfilet, diepvries

Ingrediënten

Ingrediënten :56% Alaska KOOLVIS, TARWEBLOEM, water, raapolie, TARWEZETMEEL, zout, rijstebloem, gist. Alaska koolvis (Theragra chalcogramma), gevangen in het Noordoostelijke deel (FAO 67) van de Stille Oceaan, vangstmethode zwevende ottertrawls (OTM).

Allergie informatie

  • Bevat Gluten
  • Bevat Vis
  • Bevat Tarwe

Voedingswaarden

Voedingswaarden voor het bereide product (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 860
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 205
  • Vetten (g) , waarvan 7.649
    verzadigde vetzuren (g) 0.95
  • Koolhydraten (g) , waarvan 21.288
    suikers (g) 0.345
    Voedingsvezel (g) 0.874
  • Eiwitten (g) 12.223
  • Zout (g) 0.71

Gebruiksadvies

Diepvries* (-6°C): 2-3 dagen na aankoop. Diepvries**(-12°C): 2 weken na aankoop. Diepvries***(-18°C): Tot vermelde houdbaarheidsdatum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis zijn achtergebleven.

Bereidingswijze

Oven: Verwarm de oven voor op 200 °C (hete lucht 180 °C). Leg de diepgevroren burgers op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 28-30 minuten bakken. Draai om na 10 minuten. Pan: Verwarm plantaardige olie in een pan. Bak de diepgevroren burgers op matig vuur gedurende 12-14 minuten. Regelmatig omdraaien. Dep met keukenpapier alvorens op te dienen. Frituur: Verwarm de frituur voor op 178 °C. Bak de diepgevroren burgers gedurende 6-8 minuten. Dep met keukenpapier alvorens op te dienen. Airfryer: Leg de diepvries burgers in de airfryer en bak gedurende 15-17 minuten op 180°C, tot ze goudgeel zijn.

Afzender en adres

Vismarine
Postbus 80, 4153 ZH Beesd

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.