Boodschappen

Vis Marine Pangasiusfilet

540 g
3. 95
U

Omschrijving

Pangasiusfilet, diepvries

Ingrediënten

Ingrediënten :Pangasiusfilet (Pangasius hypophtalmus) (VIS). Ter bescherming en voor een optimaal behoud van de kwaliteit zijn de visfilets omhuld met een laagje ijs (10%). Gekweekt in Vietnam.

Allergie informatie

 • Bevat Vis

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 356
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 84
 • Vetten (g) , waarvan 1.8
  verzadigde vetzuren (g) 0.8
 • Koolhydraten (g) , waarvan 0
  suikers (g) 0
  Voedingsvezel (g) 0
 • Eiwitten (g) 17
 • Zout (g) 0.08

Bereidingswijze

De pangasiusfilet uit de verpakking halen en voor bereiding in de koelkast laten ontdooien. Na ontdooien binnen 24 uur consumeren. Voor consumptie volledig doorgaren. Koekenpan: verhit vloeibare margarine of (olijf)olie en bak de ontdooide pangasiusfilet gedurende 6-8 minuten. Halverwege keren. Oven (200°C): leg de ontdooide pangasiusfilet in een afgedekte ovenschaal en laat ze 10-13 minuten garen in een voorverwarmde oven.

Afzender en adres

Vismarine
Postbus 80, 4153 ZH Beesd

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.