Boodschappen

Queens Wilde zalmfilets met huid

375 g
4. 99
U

Omschrijving

Pacifische zalmfilet met huid, diepvries.

Ingrediënten

Ingrediënten: Pacifische zalmfilet met huid (VIS). Water als beschermende ijslaag.

Allergie informatie

 • Bevat Vis

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 468
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 111
 • Vetten (g) , waarvan 3.5
  verzadigde vetzuren (g) 0.6
 • Koolhydraten (g) , waarvan 0
  suikers (g) 0
  Voedingsvezel (g) 0
 • Eiwitten (g) 20
 • Zout (g) 0.16

Gebruiksadvies

Wij hebben aan dit product alle zorg besteed, maar er kan – bij uitzondering – nog een enkel graatje in voorkomen. Zorg ervoor dat het product goed gaar is.

Bereidingswijze

[ "Laat de zalmfilets bij voorkeur in de koelkast ontdooien en dep ze daarna droog. Bestrooi de filets met kruiden naar keuze. OVEN (voorverwarmen op 200°C, heteluchtoven 180°C): Verpak de zalmfilet met een klontje boter in aluminiumfolie en verwarm 15-18 minuten. Aangegeven bereidingstijden zijn richtlijnen.", "Laat de zalmfilets bij voorkeur in de koelkast ontdooien en dep ze daarna droog. Bestrooi de filets met kruiden naar keuze. OVEN (voorverwarmen op 200°C, heteluchtoven 180°C): Verpak de zalmfilet met een klontje boter in aluminiumfolie en verwarm 15-18 minuten. Aangegeven bereidingstijden zijn richtlijnen.", "Laat de zalmfilets bij voorkeur in de koelkast ontdooien en dep ze daarna droog. Bestrooi de filets met kruiden naar keuze. KOEKENPAN (anti-aanbak): Bak de zalm in een scheutje olie eerst op de huid gedurende 2-3 minuten op hoge temperatuur. Draai de filet om en bak nog 1-2 minuten op gematigde temperatuur. Voeg voor extra smaak eventueel op het laatst nog een klontje boter toe. Aangegeven bereidingstijden zijn richtlijnen." ]

Afzender en adres

Queens Products B.V.
Postbus 69 7050 AB Varsseveld

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.