Boodschappen

Queens Alaska koolvisfilet

375 g
3. 99
U

Omschrijving

Alaska Koolvisfilet, diepvries.

Ingrediënten

Ingrediënten: Alaska koolvisfilet (VIS). Water als beschermende ijslaag.

Allergie informatie

 • Bevat Vis

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 318
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 76
 • Vetten (g) , waarvan 0.8
  verzadigde vetzuren (g) 0.2
 • Koolhydraten (g) , waarvan 0
  suikers (g) 0
  Voedingsvezel (g) 0
 • Eiwitten (g) 17.2
 • Zout (g) 0.16

Gebruiksadvies

Wij hebben aan dit product alle zorg besteed, maar er kan – bij uitzondering – nog een enkel graatje in voorkomen.

Bereidingswijze

Laat de koolvisfilets bij voorkeur in de koelkast ontdooien en dep ze daarna droog. Bestrooi de filets met kruiden naar keuze. KOEKENPAN (anti-aanbak): Bak de filet in olie of boter 3-4 minuten aan elke zijde. OVEN (voorverwarmen op 200°C, heteluchtoven 180°C): Verpak de filet met een klontje boter in aluminiumfolie en verwarm 15-18 minuten. Aangegeven bereidingstijden zijn richtlijnen. Zorg ervoor dat het product goed gaar is.

Afzender en adres

Queens Products B.V.
Postbus 69 7050 AB Varsseveld

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.