Boodschappen

Wagner Pizza Ernst Wagner`s Bella Napoli diavola

430 g
4. 99
U

Omschrijving

Pizza belegd met salami, mozzarella, ajuin en paprika's, diepgevroren.

Ingrediënten

INGREDIËNTEN: TARWEbloem, gehakte gepelde tomaten (18%), water, MOZZARELLA (9%), paprika’s (7%), salami (5%) (varkensvlees, zout, conserveermiddel: natriumnitriet, specerijen, dextrose, antioxidanten: natriumerythorbaat, rosemarijnextract; specerijenextracten, rook), pikante provolone (4%), rode ajuinen (3%), koolzaadolie, zout, chilipeper (0,2%), gist, peterselie. BEVAT MOGELIJK: MOSTERD EN SOJA.

Allergie informatie

 • Kan sporen bevatten van Soja
 • Kan sporen bevatten van Mosterd
 • Bevat Gluten
 • Bevat Tarwe
 • Bevat Melk(eiwit)

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 888
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 211
 • Vetten (g) , waarvan 6.3
  verzadigde vetzuren (g) 2.9
 • Koolhydraten (g) , waarvan 28.1
  suikers (g) 3.5
  Voedingsvezel (g) 1.2
 • Eiwitten (g) 9.8
 • Zout (g) 1.1

Bereidingswijze

Bereidingsinstructies voor conventionele ovens: 1. Verwarm de oven voor op 250°C. 2. Haal de pizza uit de vriezer en verwijder de folie. 3. Leg de pizza op een rooster in het midden van de oven. Bak niet meer dan 1 pizza tegelijk. 4. Bak de pizza in de oven op 250°C met boven-/onderwarmte gedurende minimaal 8 minuten. De kaas moet gesmolten zijn en de randen moeten goudbruin zijn. Het toevoegen van extra toppings kann een aanpassing van de baktijd vereisen. 5. Laat de pizza minstens 1 minuut afkoelen vooraleer op te dienen. Smakelijk! De pizza niet consumeren zonder volledig door te bakken. Gebruik geen mangetron of andere verwarmingsmethoden. Indien de pizza wordt bewaard zonder doos, bewaar dan de bereidingsinstructies op de verpakking en volg deze zorgvuldig op om ervoor te zorgen dat de pizza gaar is.

Afzender en adres

Nestlé Nederland
Nestlé Wagner GmbH, In den Schemeln 4 D-66620 Nonnweiler

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.