Boodschappen

Wagner Pizza bella napoli speciale

430 g
4. 79
U

Omschrijving

Pizza belegd met salami, champignons, mozzarella en gekookte ham, diepgevroren.

Ingrediënten

Ingrediënten:, TARWEbloem, gehakte gepelde tomaten (17%), water, MOZZARELLA (9%), champignons (9%), gekookte ham (7%) (varkensham, zout, conserveermiddel: natriumnitriet, dextrose, antioxidant: natriumascorbaat), salami (4%) (varkensvlees, zout, conserveermiddel: natriumnitriet, specerijen, dextrose, antioxidanten: natriumerythorbaat, rozemarijnextract; specerijenextracten, rook), zout, extra olijfolie van de eerste persing, koolzaadolie, kruiden en specerijen, knoflook, gist

Allergie informatie

 • Bevat Melk(eiwit)
 • Kan sporen bevatten van Mosterd
 • Kan sporen bevatten van Soja
 • Bevat Tarwe

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per per 100g)

 • Energie Kilojoules (kJ) 863
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 205
 • Vetten (g) , waarvan 5.9
  verzadigde vetzuren (g) 2.3
 • Koolhydraten (g) , waarvan 27.6
  suikers (g) 3
  Voedingsvezel (g) 1.1
 • Eiwitten (g) 9.7
 • Zout (g) 1.2

Bereidingswijze

Bereidingsinstructies voor conventionele ovens 1. Verwarm de oven voor op 250 °C. 2. Haal de pizza uit de vriezer en verwijder de folie. 3. Leg de pizza op een rooster in het midden van de oven. Bak niet meer dan 1 pizza tegelijk. 4. Bak de pizza in de oven op 250 °C met boven-/onderwarmte gedurende minimaal 10 minuten. De kaas moet gesmolten zijn en de randen moeten goudbruin zijn. Het toevoegen van extra toppings kan een aanpassing van de baktijd vereisen. 5. Laat de pizza minstens 1 minuut afkoelen vooraleer op te dienen. Smakelijk!

Afzender en adres

Nestlé Wagner GmbH
In den Schemeln 4 D-66620 Nonnweiler

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.