Boodschappen

Iglo Spinazie fijn gehakt deelblokjes

500 g
1. 12
U

Omschrijving

2 porties fijngehakte spinazie, geblancheerd, in blokjes. Diepvries.

Ingrediënten

Ingrediënten: Spinazie 100%.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 95
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 23
  • Vetten (g) , waarvan 0.5
   verzadigde vetzuren (g) 0.1
  • Koolhydraten (g) , waarvan 0.5
   suikers (g) 0.5
   Voedingsvezel (g) 2.8
  • Eiwitten (g) 3.1
  • Zout (g) 0.04

  Gebruiksadvies

  Na ontdooiing niet opnieuw invriezen

  Bereidingswijze

  Bereidingswijze. Niet ontdooien voor gebruik. In de magnetron (800W): 1) Doe de diepvries spinazie in een afgedekte magnetronschaal. Verwarm de spinazie gedurende 13 minuten, of 7 minuten per portie van 250g. 2) Halverwege de bereidingstijd en voor het gebruik goed doorroeren. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen. In de pan: 1) Doe de diepvries spinazie in een pan en dek af. 2) Verwarm de spinazie op een middelhoog vuur tot het kookpunt en laat 2 minuten doorkoken. Regelmatig roeren. De kooktijden kunnen variëren per apparaat. Voor maximaal vitaminebehoud raden wij de magnetron bereiding aan.

  Afzender en adres

  Iglo Nederland
  Van Deventerlaan 40 3528 AE Utrecht

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.