Ga naar de hoofdinhoud

Iglo Spinazie boursin

450 g
2. 89
U

Omschrijving

Gehakte spinazie, geblancheerd, met Boursin® knoflook en fijne kruiden kaassaus, in handige deelblokjes. Diepvries.

Ingrediënten

Spinazie 67%, water, Boursin® knoflook en fijne kruiden roomkaas 8% (MELK, room (MELK), zuursel, knoflook en fijne kruiden 0,1%, zout, witte peper), roomkaas (room (MELK), zout, zuursel), room (MELK), rijstzetmeel, knoflookpasta (knoflook, zout), groentebouillon (dextrose, zout, wortelen, uien, prei, sjalotten, tomatenpoeder, paprikapoeder), zout, kruiden, witte peper

Allergie informatie

 • Bevat Melk(eiwit)

Voedingswaarden

Voedingswaarden per Per 100g

 • Energie Kilojoules (kJ) 368
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 89
 • Vetten (g) , waarvan 7.1
  verzadigde vetzuren (g) 4.6
 • Koolhydraten (g) , waarvan 2
  suikers (g) 1
  Voedingsvezel (g) 1.5
 • Eiwitten (g) 3.5
 • Zout (g) 0.76
 • Vitamine A (mcg) 456

Bereidingswijze

In de magnetron: 1. Voor meer vitaminebehoud, bereid direct uit uw diepvries in de magnetron. Doe de diepvries spinazie met Boursin® in een afgedekte magnetronschaal. 2. Verwarm de spinazie op 750W gedurende 9 minuten, of 3 minuten per portie van 150g. 3. Halverwege de bereidingstijd en voor het gebruik goed doorroeren. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen. In de kookpan: 1. Doe de gewenste hoeveelheid diepvries spinazie met Boursin® in een kookpan en dek af. 2. Verwarm op een matig vuur tot de spinazie begint te koken. Laat de spinazie 2 minuten koken en roer regelmatig. De kooktijden kunnen variëren per apparaat.

Afzender en adres

Iglo Nederland
Van Deventerlaan 40 3528 AE Utrecht

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.