Boodschappen

Aviko Opa's ovenfriet

750 g
De Aviko ovenfriet van opa wordt gesneden van aardappelen die nog in de schil zitten. Ideaal om zelf patat stoofvlees te maken.

 • Extra dikke friet met schil
 • Speciaal ontwikkeld voor de oven, ook te bereiden in de airfryer of frituur
 • Patat gemaakt van de lekkerste aardappelen
 • Extra lekker met mayonaise of jouw favoriete saus
  2. 75
  U

  Omschrijving

  Aardappelproduct, voorgebakken, diepvries

  Ingrediënten

  Ingrediënten: aardappelen, zonnebloemolie.

  Allergie informatie

   Voedingswaarden

   Voedingswaarden (per 100 grm)

   • Energie Kilojoules (kJ) 550
   • Energie Kilocalorieën (kcal) 130
   • Vetten (g) , waarvan 3.5
    verzadigde vetzuren (g) 0.4
   • Koolhydraten (g) , waarvan 21
    suikers (g) 0.5
    Voedingsvezel (g) 2.5
   • Eiwitten (g) 2.5
   • Zout (g) 0.1

   Bereidingswijze

   [ "Voor gebruik niet ontdooien. Oven: Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel porties van ongeveer 500g over de bakplaat met bakpapier. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak gedurende 15 tot 20 minuten. Tussentijds eenmaal keren. Elk apparaat is anders; bovenstaande bereidingswijzes zijn dan ook richtlijnen.", "Voor gebruik niet ontdooien. Airfryer: verwarm de airfryer voor op 200ºC. Bak porties van 750g gedurende 10 minuten. Tussentijds eenmaal omschudden. (Gebaseerd op gebruik van een airfryer XL.) Elk apparaat is anders; bovenstaande bereidingswijzes zijn dan ook richtlijnen.", "Voor gebruik niet ontdooien. Friteuse: Verhit vloeibaar frituurvet of olie tot max. 175°C. Frituur porties van ongeveer 500g gedurende 3 tot 5 minuten. Frituur niet te donker en frituur kleinere porties minder lang. Elk apparaat is anders; bovenstaande bereidingswijzes zijn dan ook richtlijnen." ]

   Afzender en adres

   Aviko Consumentenservice
   Antwoordnummer 4502, 7220 AA Steenderen

   Disclaimer

   Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

   Voordeel voor iedereen

   Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.