Boodschappen

1 de Beste Vlaamse frieten

1 kg
2. 35
U

Omschrijving

Voorgebakken Vlaamse frites, diepvries

Ingrediënten

Ingrediënten :97% aardappel, 3% zonnebloemolie.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden voor het bereide product (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 782
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 185
  • Vetten (g) , waarvan 3
   verzadigde vetzuren (g) 0.34
  • Koolhydraten (g) , waarvan 33.9
   suikers (g) 0.2
   Voedingsvezel (g) 4.2
  • Eiwitten (g) 3.6
  • Zout (g) 0.088

  Bereidingswijze

  Niet ontdooien voor gebruik. Friteuse (175°C): Bak de bevroren Vlaamse frites gedurende 4 tot 5 minuten. Airfryer (175°C): Vul het mandje voor de helft met frites en bak gedurende 20 minuten tot ze goudgeel zijn. Heteluchtoven (200°C) / elektrische oven (220°C): Verdeel de bevroren Vlaamse frites gelijkmatig over een bakplaat met bakpapier in het midden van een voorverwarmde oven. Bak de frites gedurende 18 tot 22 minuten tot ze goudgeel zijn. Regelmatig keren.

  Afzender en adres

  Detailresult Groep N.V.
  Antwoordnummer 309 1940 VB Beverwijk

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.