Ga naar de hoofdinhoud

Remia Tosti quick spread original

350 ml
1. 59
U

Omschrijving

Tosti quick original

Ingrediënten

Tomatenpuree (112 g verse tomaten per 100 g saus), glucose-fructosestroop, groenten: prei, ui en paprika, raapolie, gemodificeerd zetmeel, azijn, zout, kruiden, voedingszuur: melkzuur, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, conserveermiddel: kaliumsorbaat, specerijen

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden per Per 100ml

  • Energie Kilojoules (kJ) 540
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 130
  • Vetten (g) , waarvan 3.2
   verzadigde vetzuren (g) 0
  • Koolhydraten (g) , waarvan 23
   suikers (g) 16
  • Eiwitten (g) 1.2
  • Zout (g) 2.5

  Bereidingswijze

  Maak van een boterham ... ... een snelle tosti 1 Smeer de Tosti Quick saus op een boterham. 2 Leg er vervolgens een plak kaas en eventueel een plak ham op. Dek het geheel af met een tweede boterham. 3 3 à 5 minuten in een tosti-ijzer verwarmen en u kunt van een heerlijke tosti genieten. ... Of een pizza 1 Smeer de Tosti Quick saus op een boterham of een opengesneden stokbrood. 2 Leg vervolgens royaal reepjes kaas over de saus. 3 8 à 10 minuten verhitten in de oven (250°C), grill of afgedekte koekenpan, tot de kaas gesmolten is en ... smullen maar!

  Afzender en adres

  Remia Consumenten Service
  Antwoordnummer 32 3720 ZC Den Dolder

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.