Boodschappen

Het Zuiden Bloemen honing helder vloeibaar

450 g
2. 19
U

Omschrijving

bloemenhoning vloeibaar

Ingrediënten

Ingrediënten: 100 % honing

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 1369
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 325
  • Vetten (g) , waarvan 0
   verzadigde vetzuren (g) 0
  • Koolhydraten (g) , waarvan 80.5
   suikers (g) 80.5
  • Eiwitten (g) 0.4
  • Zout (g) 0

  Gebruiksadvies

  Indien de honing kristalliseert zet de pot dan in handwarm water zodat de kristallen oplossen. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 1 jaar.

  Afzender en adres

  "Het Zuiden"
  Postbus 447, 8200 AK Lelystad, NL

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.