Boodschappen

1 de Beste Jonge bladsla met rucola

100 g
De jonge bladsla met rucola is een combinatie van het frisse en milde van de bladsla en het kruidige en pittige van rucola. Hierdoor is deze sla een echte smaakexplosie. De sla is al gewassen waardoor je het direct gebruikt. Zo is de sla lekker als garnering op een broodje, salade of pizza. Maar je gebruikt het natuurlijk ook als basis voor een salade. En dat voor de laagste prijs die je van Dirk gewend bent.
1. 39
U

Omschrijving

Jonge bladsla in verschillende verhoudingen.

Ingrediënten

Ingrediënten :70% jonge bladsla in wisselende verhoudingen (groene babyleaves, rode babyleaves), bietenblad, 15% rucola. Dit product kan sporen van SELDERIJ bevatten.

Allergie informatie

 • Kan sporen bevatten van Selderij

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 76
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 18
 • Vetten (g) , waarvan 0.265
  verzadigde vetzuren (g) 0.015
 • Koolhydraten (g) , waarvan 1.57
  suikers (g) 0.67
  Voedingsvezel (g) 1.47
 • Eiwitten (g) 1.61
 • Zout (g) 0.05

Afzender en adres

Detailresult Groep N.V.
1940 VB Beverwijk

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.