Boodschappen

1 de Beste IJsbergsla naturel

200 g
Met 1 de Beste IJsbergsla naturel maak je een gezonde salade, vul je jouw broodje shoarma of maak je een wrap compleet. Deze frisse slasoort gebruik je in veel recepten. Je kan er eindeloos mee variëren. De ijsbergsla van Dirk zit in een verpakking van 200 gram. Bij Dirk hoeft de ijsbergsla niet in de aanbieding te zijn, omdat je altijd de laagste prijs betaalt.
99
U

Omschrijving

Gesneden ijsbergsla

Ingrediënten

Ingrediënten :IJsbergsla. Dit product kan sporen van SELDERIJ bevatten.

Allergie informatie

 • Kan sporen bevatten van Selderij

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 58
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 14
 • Vetten (g) , waarvan 0.2
  verzadigde vetzuren (g) 0.1
 • Koolhydraten (g) , waarvan 1.4
  suikers (g) 1.4
  Voedingsvezel (g) 1.2
 • Eiwitten (g) 1
 • Zout (g) 0.043

Gebruiksadvies

Gewassen en direct te gebruiken.

Afzender en adres

Detailresult, Antwoordnummer 309
1940 VB Beverwijk

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.