Boodschappen

1 de Beste Ijsbergsla melange

200 g
In 1 de Beste Ijsbergsla melange vind je ijsbergsla, wortel, witte kool en rode sla. Deze slamelange is heerlijk als basis voor een salade. Maar je gebruikt het ook perfect voor in een rauwkost, op een hamburger of garnering op een pizza. Wees niet te zuinig met de zak sla, want bij Dirk betaal je de laagste prijs per stuk.
1. 19
U

Omschrijving

Slamelange met gesneden ijsbergsla

Ingrediënten

Ingrediënten :72% IJsbergsla, wortel, witte kool, rode sla. Dit product kan sporen van SELDERIJ bevatten.

Allergie informatie

 • Kan sporen bevatten van Selderij

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 76
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 18
 • Vetten (g) , waarvan 0.192
  verzadigde vetzuren (g) 0.078
 • Koolhydraten (g) , waarvan 2.23
  suikers (g) 1.81
  Voedingsvezel (g) 1.594
 • Eiwitten (g) 1.07
 • Zout (g) 0.047

Gebruiksadvies

Gewassen en direct te gebruiken.

Afzender en adres

Detailresult, Antwoordnummer 309
1940 VB Beverwijk

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.