Hak Spliterwten gedroogd

500 g
1. 99
U

Omschrijving

Gedroogde Spliterwten

Ingrediënten

Ingrediënten: Spliterwten (gedroogd). Kan sporen bevatten van GLUTEN.

Allergie informatie

 • Kan sporen bevatten van Gluten

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 GRM

 • Energie Kilojoules (kJ)
 • Energie Kilocalorieën (kcal)
 • Vetten (g) , waarvan
  verzadigde vetzuren (g)
 • Koolhydraten (g) , waarvan
  suikers (g)
  Voedingsvezel (g)
 • Eiwitten (g)
 • Zout (g)

Gebruiksadvies

Spliterwten zijn een natuurproduct en kunnen ondanks zorgvuldige schoning nog een steentje bevatten dat van het land is meegekomen.

Bereidingswijze

Recept Basis Erwtensoep. (4 à 6 personen). Benodigdheden: 500 g HAK spliterwten, 2 liter water, 2 klein gesneden uien, 200 g soepgroenten, zout of bouillonblokjes. Bereidingswijze: 1. De spliterwten hoeft u niet voor te weken. De spliterwten wassen en met het water en zout of bouillonblokjes langzaam aan de kook brengen. 2. Vanaf het moment dat de spliterwten koken nog ca. 1 à 2 uur zachtjes door laten koken in een gesloten pan totdat de spliterwten uit elkaar vallen en gaar zijn. Regelmatig omroeren. Spliterwten zijn een natuurproduct. Daardoor kan de kooktijd variëren. 3. De soepgroenten en gesneden uien toevoegen en nog 20 à 30 minuten zachtjes laten koken. Eventueel extra water toevoegen als de soep te dik wordt.

Afzender en adres

HAK B.V.
Postbus 2, 4283 ZG Giessen, Nederland

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.