Boodschappen

Smaakt Kikkererwten

400 g
2. 39
U

Omschrijving

Gedroogde kikkererwten

Ingrediënten

Ingrediënten: Ingrediënten:, Kikkererwten*, *=biologisch_x000D_

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 1748
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 414
  • Vetten (g) , waarvan 6
   verzadigde vetzuren (g) 0.6
  • Koolhydraten (g) , waarvan 63
   suikers (g) 11
   Voedingsvezel (g) 12
  • Eiwitten (g) 21
  • Zout (g) 0.06

  Gebruiksadvies

  Soak over night

  Bereidingswijze

  Op omgevingstemperatuur - Laat de kikkererwten 12 uur in ruim koud water weken en kook daarna in vers water in 30-40 min. gaar.

  Afzender en adres

  de Smaakspecialist
  Luchtenburgseweg 2_x000D_ 4858 RJ Ulvenhout AC

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.