Boodschappen

Brandwijk Bruine bonen

500 g
1. 49
U

Omschrijving

Bruine bonen

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 1327
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 316
 • Vetten (g) , waarvan 2.4
  verzadigde vetzuren (g) 0.4
 • Koolhydraten (g) , waarvan 44.2
  suikers (g) 3.4
  Voedingsvezel (g) 18.1
 • Eiwitten (g) 20.1
 • Zout (g) 0.01

Bereidingswijze

500 g wassen en 8-12 uur laten weken in 2 liter water. Aan de kook brengen en 90 tot 120 minuten zachtjes laten gaar koken. Na het koken zout toevoegen.

Afzender en adres

Brandwijk Holland
Meubelmakerstraat 1-31991 JD Velserbroek

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.