Boodschappen

1 de Beste Verse zuurkool grootverpakking

500 g
1. 29
U

Omschrijving

Gefermenteerde witte kool

Ingrediënten

Ingrediënten :98% witte kool, zout, antioxidant: ascorbinezuur.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 74
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 18
  • Vetten (g) , waarvan 0
   verzadigde vetzuren (g) 0
  • Koolhydraten (g) , waarvan 1
   suikers (g) 0
   Voedingsvezel (g) 2.5
  • Eiwitten (g) 1
  • Zout (g) 1.5

  Bereidingswijze

  Rauw gebruiken of met 5 eetlepels water, appelsap of witte wijn in 26 a 30 minuten gaarkoken. De zuurkool absoluut niet wassen voor het behoud van de vitamines en smaak. Apart van de aardappels koken voorkomt dat de aardappels niet gaar worden. Te zuur? Voeg dan wat honing, appelsap of zoete witte wijn toe.

  Afzender en adres

  Detailresult Groep N.V.
  Antw. Nr. 309, 1940 VB Beverwijk

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.