Boodschappen

1 de Beste Spruiten verpakt

750 g
Met 1 de Beste Spruiten kom je aan je dagelijkse portie groente. Spruitjes zijn natuurlijk erg gezond. Deze koolsoort zin bomvol vitamine C en is rijk aan vezels. Er zijn veel verschillende spruitjesrecepten, zo zijn geroosterde spruitjes perfect voor op de kersttafel, spruitjes in de oven zet je in een handomdraai op tafel en als je spruitjes gaat wokken of roerbakken mogen spekjes niet ontbreken! Je vindt al je ingrediënten bij Dirk voor de laagste prijs.
1. 79
U

Omschrijving

Spruiten

Ingrediënten

Ingrediënten :Spruiten.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 193
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 46
  • Vetten (g) , waarvan 0.7
   verzadigde vetzuren (g) 0.1
  • Koolhydraten (g) , waarvan 5.6
   suikers (g) 1.4
   Voedingsvezel (g) 4.1
  • Eiwitten (g) 2.3
  • Zout (g) 0.018

  Afzender en adres

  Detailresult Groep N.V.
  Antwoordnummer 309, 1940 VB Beverwijk

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.