Boodschappen

1 de Beste Snoeptomaatjes 500 gram

Per emmer
De 1 de Beste Snoeptomaatjes 500 gram neem je gemakkelijk mee onderweg, passen in de broodtrommel voor naar school of maken de borrelplank lekker kleurrijk. Met deze snoepgroente kan je alle kanten op. Ze zijn knapperig en smaken lekker zoet en daar bovenop zijn ze ook nog eens super gezond. Bij Dirk haal je alle groente en fruit voor de laagste prijs.
2. 99
U

Omschrijving

Cherry pruimtomaten

Afzender en adres

Eurocastell CAÑA
Pago del Rancho s/n 18740 Castell de Ferro (Granada)

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.