Boodschappen

1 de Beste Champignon roerbakgroente

400 g
De champignon roerbakmix is ideaal voor als je in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel wil zetten. In de zak zitten kastanjechampignons, prei, rode ui en peterselie. Zo heb je een basis vol groente voor in een bami, pasta of ovenschotel. Je haalt deze zak boordevol groentes voor de allerlaagste prijs bij Dirk. Want op Dirk kun je rekenen!
1. 99
U

Omschrijving

Gesneden groentemix

Ingrediënten

Ingrediënten :43% Kastanjechampignons, 32% prei, 22% rode ui, peterselie. Dit product kan sporen van SELDERIJ bevatten.

Allergie informatie

 • Kan sporen bevatten van Selderij

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 109
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 26
 • Vetten (g) , waarvan 0.323
  verzadigde vetzuren (g) 0.065
 • Koolhydraten (g) , waarvan 2.708
  suikers (g) 2.036
  Voedingsvezel (g) 2.349
 • Eiwitten (g) 1.875
 • Zout (g) 0.013

Gebruiksadvies

Gewassen en direct te gebruiken.

Bereidingswijze

roerbakken: 4-6 min.

Afzender en adres

Detailresult Groep N.V.
1940 VB Beverwijk

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.