Boodschappen

1 de Beste Boerenkool fijn

500 g
Wil je een lekkere én gezonde maaltijd op tafel zetten? Kies dan voor 1 de Beste Boerenkool fijngesneden. De boerenkool is al fijn waardoor je geen grote stukken door je stamppot krijgt. Deze klassieker is heerlijk als het buiten koud is of als je zin hebt in een warme maaltijd. Varieer met boerenkoolrecepten van boerenkool met worst tot boerenkool met spekjes of probeer het eens in een quiche. Je vindt je ingrediënten voordelig bij een Dirk-supermarkt bij jou in de buurt.
1. 99
U

Omschrijving

Fijngesneden boerenkool

Ingrediënten

Ingrediënten :Boerenkool Dit product kan sporen van SELDERIJ bevatten

Allergie informatie

 • Kan sporen bevatten van Selderij

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 138
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 33
 • Vetten (g) , waarvan 0.6
  verzadigde vetzuren (g) 0.1
 • Koolhydraten (g) , waarvan 1.6
  suikers (g) 0.4
  Voedingsvezel (g) 4.7
 • Eiwitten (g) 3
 • Zout (g) 0.07

Gebruiksadvies

Gewassen en direct te gebruiken.

Bereidingswijze

koken: 15-20 min.

Afzender en adres

Detailresult Groep N.V.
1940 VB Beverwijk

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.