Boodschappen

1 de Beste Fruitsalade luxe

500 g
Haal voordelig een verse fruitsalade in huis van 1 de Beste. Zo zijn alle fruitsoorten al gesneden en kan je direct genieten van het frisse fruit. In de verpakking vind je ananas, gele meloen, Cantaloupe meloen, watermeloen, groene appel en blauwe druif. Niet alleen gezond, maar ook voor de allerlaagste prijs. Een verantwoorde keuze dus!
3. 69
U

Omschrijving

Gesneden ananas, gele meloen, groene appel, Cantaloupe meloen, watermeloen en blauwe druif

Ingrediënten

Ingrediënten :vruchten in wisselende verhoudingen (ananas, gele meloen, groene appel (groene appel, antioxidant: E300), Cantaloupe meloen, watermeloen, blauwe druif).

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 199
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 47
  • Vetten (g) , waarvan 0.1
   verzadigde vetzuren (g) 0
  • Koolhydraten (g) , waarvan 10.4
   suikers (g) 9.9
   Voedingsvezel (g) 1.3
  • Eiwitten (g) 0.5
  • Zout (g) 0.015

  Afzender en adres

  Detailresult Groep N.V.
  Antwoordnummer 309 1940 VB Beverwijk

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.