Dirk opent eind 2024 nieuwe winkel in Daily Plaza Zoetermeer

Alphen aan den Rijn, 21 december 2023 - De uitbreiding van Dirk van den Broek winkels zet verder door in Zuid-Holland. De discountformule opent in het laatste kwartaal van 2024 een tweede locatie in Zoetermeer. Dit betreft het voormalig V&D-pand in Stadshart Zoetermeer van circa 2200 m2.

De overdekte winkelpassage Stadshart Zoetermeer wordt getransformeerd naar een plek waar klanten terecht kunnen voor al hun aankopen onder de naam Daily Plaza. Naar verwachting zal Dirk zijn deuren eind 2024 openen in het oude V&D-pand van het winkelcentrum. In het Daily Plaza komt een nieuwe parkeergarage onder de winkels, waardoor bezoekers direct vanuit de winkels naar hun auto kunnen. Marcel Huizing, directeur Dirk, licht toe: “Door de vernieuwing van de overdekte winkelpassage zorgt PingProperties, belegger in en exploitant van winkelcentra, kantoorgebouwen en ander vastgoed, ervoor dat de overdekte winkelpassage een plek wordt waar mensen terecht kunnen voor al hun boodschappen onder één dak. Daar mag een Dirk natuurlijk niet ontbreken. Zeker in deze dure tijden vinden we het belangrijk dat meer mensen kunnen profiteren van het voordeel van Dirk. ”

Hier graag!

Eind augustus 2021 is het meldpunt hiergraag@dirk.nl gelanceerd. Naar dit e-mailadres kunnen tips worden gestuurd met betrekking tot nieuwe potentiële locaties of gewenste vestigingsplaatsen om een nieuwe Dirk-supermarkt te openen. Sinds de lancering van het meldpunt zijn meer dan 1.500 interessante meldingen binnengekomen die verder zijn onderzocht en beoordeeld.