De Dirk cadeaukaart is enkel te koop bij Dirk van den Broek supermarkten en kan ook alleen daar worden besteed. U kunt zelf de waarde van de cadeaukaart bepalen. Dit kan vanaf 5 euro tot een maximum bedrag van 150 euro. Bijzonder aan deze cadeaukaart is dat u deze kunt opwaarderen. Zodra u het tegoed op de cadeaukaart te laag vindt, kunt u er een nieuw bedrag op laten zetten. De Dirk cadeaukaart zelf is gratis.

 

Dirk gepersonaliseerde cadeaukaart

Om uw cadeau nog persoonlijker te maken, biedt Dirk een gepersonaliseerde cadeaukaart aan. Deze koopt u voor een bedrag van € 1.99. U kunt deze kaart zelf eenvoudig online ontwerpen op dirk.nl/cadeaukaart/maakuweigenkaart. Na het bestellen van uw persoonlijke cadeaukaart, wordt deze bezorgd bij een Dirk winkel naar keuze. De betaling en opwaardering van de kaart vindt plaats bij het ophalen van de cadeaukaart.

 

Enveloppen/cadeaudozen

Een cadeau is geen cadeau zonder een feestelijke verpakking. Om deze reden zijn er 4 verschillende soorten enveloppen en 2 doosjes beschikbaar. U kunt kiezen uit een kleine of een grote cadeaudoos. Met behulp van een uniek gepatenteerd systeem vouwt u de doos uit een vel samen. In de dozen is ruimte om nog een aardigheidje mee te verpakken. Zo stelt u een uniek cadeau samen. De enveloppen kosten € 0.50, de kleine doos € 0.59 en de grote doos €0.99.

Waar vind ik de cadeaukaart in de winkels?

U vindt de cadeaukaart bij elke Dirk vestiging. Dit kan bij de servicebalie zijn of in een aparte presentatie aan de kassa.

 

Grotere aantallen bestellen?

De Dirk cadeaukaart kan een eigentijdse vervanger zijn van het bekende kerstpakket, maar kan ook voor andere gelegenheden een prima alternatief zijn. Dirk denkt graag met u mee.
Op de website dirk.nl/cadeaukaart/zakelijk vindt u meer informatie hier over.

 

Algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden van de Dirk cadeaukaart

 

 

 

Meest gestelde vragen

 

Waar kan ik mijn cadeaukaart besteden?

Bij alle supermarkten  van Dirk van den Broek. De cadeaukaart kan niet online besteed worden. Ook wordt de cadeaukaart niet geaccepteerd bij een concessionair achter de kassa of een inpandige Dirck III slijterij.

 

Hoe lang is mijn cadeaukaart geldig?

De cadeaukaart heeft een geldigheidsduur van 5 jaar en krijgt bij elke betaling en/of opwaardering opnieuw een geldigheidsduur van 5 jaar mee.

 

Kan ik mijn cadeaukaart inwisselen voor geld/ruilen of retourneren?

Nee, dit is niet mogelijk.

 

Kan ik het saldo op mijn cadeaukaart online opwaarderen?

Dit is vanaf de eerste helft van 2017 mogelijk. Hiervoor heeft u een extra veiligheidscode nodig die onder de grijze kraslaag staat aan de achterkant van de Dirk cadeaukaart.

 

Ik ben mijn cadeaukaart kwijtgeraakt. Vergoeden jullie het saldo dat er nog op stond?

Nee, Dirk vergoedt nimmer het saldo van een gestolen, beschadigde of verloren cadeaukaart. Dit is voor risico van de kaarthouder.

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.