Ga naar de hoofdinhoud
Statiegeldactie

Bij Dirk kun je jouw statiegeldbon doneren om zo samen met ons goede doelen te steunen. We hebben samen met onze klanten al eerdere records verbroken en gigantische cheques mogen uitreiken. Elke periode kun je een ander goed doel steunen. Doneren is simpel, je kunt je bon in de daarvoor bestemde collectebus stoppen die naast onze flessenautomaat staat in ieder filiaal.

 

Doneer jij ook je statiegeldbon?

Tot en met 4 juni voeren alle filialen van Dirk van den Broek actie voor ALS! ALS is een dodelijke zenuw/spierziekte waarbij je spieren één voor één uitvallen. Stichting ALS Nederland werft fondsen voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS. Jij kunt Stichting ALS Nederland steunen door je statiegeldbon te doneren. Bij het flesseninleverpunt staat in de actieperiode een donatiebox, hier kan de statiegeldbon gedoneerd worden. Steun onderzoek naar ALS en lever je statiegeldbon in. Geen tijd te verliezen. Alvast dank!

ALS banner
Banner ouderenfonds

Bedankt voor alle donaties!

Tot en met 26 februari konden klanten hun statiegeldbon doneren aan het Nationaal Ouderenfonds. Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor alle ouderen in Nederland. Het fonds vindt het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op een actieve manier ouder te worden. De statiegeldactie was een succes, er is maar liefst €20.015 gedoneerd door de klanten van Dirk. We zijn supertrots op dit mooie resultaat. Hartelijk dank aan iedereen die heeft gedoneerd!