Statiegeldactie

Bij Dirk kun je jouw statiegeldbon doneren om zo samen met ons goede doelen te steunen. We hebben samen met onze klanten al eerdere records verbroken en gigantische cheques mogen uitreiken. Elke periode kun je een ander goed doel steunen. Doneren is simpel, je kunt je bon in de daarvoor bestemde collectebus stoppen die naast onze flessenautomaat staat in ieder filiaal.

Doe mee en steun Metakids!

Van 20 november tot en met 31 december 2023 voeren alle filialen van Dirk actie voor Metakids. In Nederland wordt om de dag een kind geboren met een metabole ziekte, een ernstige aandoening die leidt tot vroegtijdige aftakeling van meestal jonge kinderen. Slechts een deel van de metabole ziekten is tot nu toe behandelbaar. 

 

Jij kunt Metakids steunen door je statiegeldbon te doneren. Bij het flesseninleverpunt staat in de actieperiode een donatiebox, hier kan de statiegeldbon gedoneerd worden. Alvast bedankt!

Pink Ribbon

Bedankt voor alle donaties!

Klanten van Dirk, bedankt voor jullie statiegeldbonnen! ❤️ Van augustus tot en met september 2023 voerde alle filialen van Dirk van den Broek actie voor Pink Ribbon! Bij de flessenautomaat konden klanten hun statiegeldbon doneren. In totaal heeft dit maar liefst een bedrag van €20.011 opgebracht!

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. Ze halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen ze er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken.

uitreiking pink ribbon