Ga naar de hoofdinhoud
Dirk Utrecht Vasco da Gamalaan opent zijn deuren!

Op zondag 22 mei 10:00 opent Dirk van den Broek zijn deuren in Utrecht aan de Vasco da Gamalaan 1-5. De nieuwe winkel is gelegen in het winkelcentrum Vasco da Gama in de wijk Kanaleneiland. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 1175m2 en zal een voordelig, vers en volledig assortiment hebben. Met de nieuwe winkel in Utrecht komt de teller voor Dirk van den Broek op drie locaties in Utrecht. In totaal wordt het de 130e winkel!

Maak kennis met Dirk in Utrecht

Misschien ben je al bekend met supermarktformule Dirk van den Broek, maar we laten je graag kennis maken met de formule. Dirk is met meer dan 130 supermarkten een succesvolle supermarktketen in Nederland. In de supermarkten zijn allerlei producten te vinden, van groente & vlees tot de beste A-merken. Dirk onderscheidt zich door de sterke prijs-kwaliteit verhouding. Als organisatie wordt er dan ook alles aan gedaan om producten voor de laagste prijzen van Nederland aan te bieden. Zo kan iedereen voordelig winkelen bij Dirk! Daarnaast heeft Dirk wekelijks de beste aanbiedingen van Nederland, bekijk deze acties in de weekfolder.  

Welkom bij Dirk
Openingsfolder

Bekijk in de openingsfolder van Utrecht Vasco da Gamalaan een plattegrond van de winkel, informatie over Dirk en de openingsstunt.

Draai en win!

Op zaterdag 28 mei kan je bij Dirk Utrecht Vasco da Gamalaan aan het rad draaien! Iedere betalende klant krijgt op de zaterdag een flyer om daarmee een keer aan het rad te mogen draaien. De schijf waar het rad op eindigt, is jouw prijs! Voorbeelden van prijzen zijn een Dirk cadeaukaart ter waarde van €75 en een gevulde Dirk tas ter waarde van €50. Ga jij ook draaien?

Draai en win
Meer informatie

Alle informatie over jouw Dirk in Utrecht

In de nieuwe Dirk in winkelcentrum Vasco da Gama in Utrecht kun jij terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Zo is er een eigen bakkerij, versafdeling, zijn er Kanskoopjes en vind je in de winkel altijd een voordelig en volledig assortiment. In de winkel kan betaald worden bij zes zelfscankassa's, drie lijnkassa's en daarnaast kan je zelfscannen met behulp van de app. Op de winkelpagina kun je meer informatie bekijken over het nieuwe filiaal in Utrecht. Hier vind je bijvoorbeeld de openingstijden en de adresgegevens. Bekijk de winkelpagina van Utrecht Vasco da Gamalaan hier.

Parkeren bij Dirk in Utrecht

Parkeren in de omgeving van het fililaal is gratis. Vanaf de parkeerplaatsen kan er gemakkelijk een bezoek aan de winkel worden gebracht.

Parkeren bij Dirk banner