Ga naar de hoofdinhoud
Dirk Rotterdam Nieuwe Binnenweg opent zijn deuren

Op zondag 29 mei 9:00 opent Dirk van den Broek zijn deuren in Rotterdam aan Nieuwe Binnenweg 24-30. De nieuwe winkel is gelegen in het centrum van Rotterdam in de oude locatie van de Coop. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 740m2 en zal een volledig, vers en voordelig assortiment hebben. Met de nieuwe winkel in Rotterdam komt de teller voor Dirk van den Broek alweer op achttien locaties in Rotterdam. In totaal wordt het de 131e winkel!

Maak kennis met Dirk in Rotterdam

Misschien ben je al bekend met supermarktformule Dirk van den Broek, maar we laten je graag kennis maken met de formule. Dirk is met meer dan 130 supermarkten een succesvolle supermarktketen in Nederland. In de supermarkten zijn allerlei producten te vinden, van groente & vlees tot de beste A-merken. Dirk onderscheidt zich door de sterke prijs-kwaliteit verhouding. Als organisatie wordt er dan ook alles aan gedaan om producten voor de laagste prijzen van Nederland aan te bieden. Zo kan iedereen voordelig winkelen bij Dirk! Daarnaast heeft Dirk wekelijks de beste aanbiedingen van Nederland, bekijk deze acties in de weekfolder.  

Welkom bij Dirk
Openingsfolder

Bekijk in de openingsfolder van Rotterdam Nieuwe Binnenweg een plattegrond van de winkel, informatie over Dirk en de openingsstunt.

Kraak de kluis

Kraak de kluis!

Op zondag 29 mei kan je bij Dirk Rotterdam Nieuwe Binnenweg de kluis kraken! Iedere betalende klant krijgt op de openingsdag een flyer mee om daarmee de code van de kluis te kraken en mooie prijzen te winnen. Wanneer de kluis gekraakt wordt, dan win je 1 van de 15 prijzen. Voorbeelden van prijzen zijn een Dirk cadeaukaart ter waarde van €75 en een gevulde Dirk tas ter waarde van €50! Ga jij de kluis proberen te kraken?

Draai en win!

Op zaterdag 4 juni kan je bij Dirk Rotterdam Nieuwe Binnenweg aan het rad draaien! Iedere betalende klant krijgt op de zaterdag een flyer om daarmee een keer aan het rad te mogen draaien. De schijf waar het rad op eindigt, is jouw prijs! Voorbeelden van prijzen zijn een Dirk cadeaukaart ter waarde van €75 en een gevulde Dirk tas ter waarde van €50. Ga jij ook draaien?

Draai en win
Meer informatie

Alle informatie over jouw Dirk in Rotterdam

In de nieuwe Dirk in het centrum van Rotterdam kun jij terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Zo is er een eigen bakkerij, versafdeling, zijn er Kanskoopjes en vind je in de winkel altijd een voordelig en volledig assortiment. In de winkel kan betaald worden bij zes zelfscankassa's, daarnaast kan je zelfscannen met behulp van de app. Op de winkelpagina kun je meer informatie bekijken over het nieuwe filiaal in Rotterdam. Hier vind je bijvoorbeeld de openingstijden en de adresgegevens. Bekijk de winkelpagina van Rotterdam Nieuwe Binnenweg hier.

Parkeren bij Dirk in Rotterdam

Parkeren is betaald in de omgeving van Dirk aan de Nieuwe Binnenweg. Er zijn meerdere parkeergelegenheden in de buurt van de winkel. Vanuit hier kun je gemakkelijk een bezoek aan de winkel brengen.