Ga naar de hoofdinhoud
Bedankt voor het maken van een account!

Jouw ‘Mijn Dirk’ account is succesvol geactiveerd! Vanaf nu kan je altijd via de website en app inloggen met jouw account. Op deze pagina leggen we je stap voor stap uit hoe jij handig gebruik kan maken van Mijn Dirk. Ben je benieuwd? Lees dan verder!

Header icoon

Stap 1: Inloggen bij Mijn Dirk

Om te profiteren van de voordelen van Mijn Dirk moet je eerst inloggen. Je kan inloggen bij Mijn Dirk account door in de header op het icoontje van het persoon te klikken. Nadat je op dit icoon hebt geklikt kun je inloggen bij jouw account. Je kan ook inloggen via deze link. Via de Dirk app kan je inloggen door in het startmenu te klikken op inloggen. 

Stap 2: Bekijk jouw account

Om een idee te krijgen hoe jouw Mijn Dirk account eruit ziet kun je het account bekijken. Je kunt het account bekijken door weer op het persoontje in de header te klikken. Wanneer je hierop klikt kom je in een overzicht waar je links kan navigeren tussen: Mijn gegevens, Boodschappenlijstjes en Afmelden. In de app kun je jouw bekijken door in het startmenu op je naam te klikken. De app heeft als toevoeging ook dat je jouw favoriete Dirk winkel kan toevoegen.

Mijn dirk banner
Boodschappenlijst banner

Stap 3: Maak een boodschappenlijst via de website

Nu je bent ingelogd in Mijn Dirk kun je via de website of de app jouw eigen boodschappenlijstjes maken. Deze kan je in de winkel gebruiken zodat je geen boodschappen vergeet, en precies weet hoe voordelig je uit bent. Via de website kun je een boodschappenlijstje maken door bij producten op het gele plus icoon te klikken, de producten komen dan direct in je boodschappenlijstje. Je kunt je lijst bekijken door op het icoontje met de lijst te klikken in de header. In dit overzicht zie je jouw hele boodschappenlijstje.

Stap 4: Boodschappenlijstje opslaan via de website

Wanneer je boodschappenlijstje klaar is kun je deze opslaan. Door in de lijst bovenin op het opslaan icoon te klikken, naast het printer icoon, kun je de lijst een naam geven en opslaan. Wanneer deze is opgeslagen vind je de lijst terug in jouw account. In de app en op de website zie je dezelfde boodschappenlijstjes die je aanmaakt.

Opslaan icoon
Boodschappen app banner

Stap 5: Maak een boodschappenlijst via de app

In de app kun je een boodschappenlijst maken door in het startmenu op je naam te klikken en vervolgens op ‘Boodschappenlijsten’. Je kan onderaan op ‘+ Nieuwe lijst’ klikken en een nieuwe lijst aanmaken. Deze lijst kan je aanvullen door bij aanbiedingen, producten of kanskoopjes op het rode plusje te klikken. Rechtsboven kan je via het icoon zien dat de lijst wordt aangevuld. Je kan wisselen tussen verschillende boodschappenlijstjes door bij 'Boodschappenlijsten' op een andere lijst te klikken.

Stap 6: Boodschappenlijstje gebruiken in de winkel

Nu je een compleet boodschappenlijstje hebt gemaakt is het natuurlijk tijd om naar de winkel te gaan. Je kan het boodschappenlijstje via de website gebruiken door in de winkel op de website te kijken en vervolgens alle producten in de winkel in je mandje te doen. Wat nog handiger is, is om de app te gebruiken! Bij filialen met een zelfscanplein kan jij je boodschappenlijstje via de app gebruiken door in het startmenu op ‘In de winkel’ te klikken. Lees goed het stappenplan en vervolgens kun je de lijst zelfscannen en afrekenen bij een betaalpaal. Je kan de lijst in de app ook gewoon als boodschappenlijstje gebruiken.

In de winkel
Kan ik met een Mijn Dirk account boodschappen bestellen?

Nee, om jou het voordeel van Dirk te kunnen blijven bieden, bezorgen we momenteel geen boodschappen. Er hangt een prijskaartje aan het verzamelen en thuisbezorgen van boodschappen. Dat zou betekenen dat we de prijzen van onze producten moeten verhogen. En dat willen we bij Dirk natuurlijk niet! Bij Dirk willen we namelijk de goedkoopste supermarkt van Nederland blijven.

 

Zo kun jij niet alleen vandaag, maar ook morgen op Dirk rekenen!

Hoe kan ik mijn gegevens beheren?

Je kunt via jouw Mijn Dirk account je gegevens beheren. Door op de website op het icoontje van een persoon te klikken kun je de gegevens beheren. Via de app kun je deze beheren door in het startmenu op je naam te klikken.

Tip van Dirk

e kan boodschappenlijstje via zowel de website als de app aanvullen met aanbiedingen en kanskoopjes. Zo kan jij boodschappenlijstjes maken die nóg voordeliger zijn! Ben je benieuwd naar de aanbiedingen van deze week? Bekijk ze hier.