Meer
Dirk

De Smaakstrijd! Stem op jouw vlavoriet en win

Melkunie en Dirk presenteren: De Smaakstrijd. De strijd om de lekkerste vla is losgebarsten. Want het is tijd om een nieuwe smaak Melkunie vla aan het schap toe te voegen. En jij mag stemmen op jouw vlavoriet! Op welke van de drie smaken stem jij? De vla met de meeste stemmen wordt na lancering exclusief bij Dirk verkocht. Voor dat extra beetje verrassing op tafel.

Is dit jouw vlavoriet?

Het is tijd voor een beetje vlariatie in het schap. Wat wordt de nieuwste smaak Melkunie vla? Jij mag stemmen!

 

  • Ga jij voor Gevulde Koek vla? Mmm.. hij is gevuld met stukjes koek, voor de echte koekliefhebber. Stem op deze vla als je geen genoeg kunt krijgen van deze bekende koek.
  • Ben jij dol op fruit? Stem dan op Tropisch Fruit vla. Dat is een heerlijke fruitvla gevuld met stukjes fruit, lekker als toetje voor het hele gezin.
  • Ben jij een echte chocoladeliefhebber? De smaak van choco met kers proef je in deze heerlijke Choco Kers smaak vla. Als je niet kan wachten om deze te proeven, stem dan op deze smaak.
vlavoriet
Stem tussenstand

Melkunie vla bij Dirk

In de tussentijd kun je uiteraard al genieten van alle Melkunie vla’s die nu in de winkel liggen. Heerlijke vla, voor een lage prijs bij Dirk:

Melkunie op de duurzame tour

Melkunie is dol op witte melk en gele, bruine en roze vla. Mits ze groener geproduceerd worden natuurlijk. Daarom helpen ze boeren bijvoorbeeld met metingen en advies om hun
broeikasgasuitstoot te verminderen. Worden de pakken in de fabriek in Nijkerk exclusief dop gemaakt op basis van hernieuwbare materialen. En plant Melkunie de komende tijd 40.000 bomen en struiken op en rond Nederlandse boerderijen. Zo kun jij met plezier blijven genieten. Weten wat Melkunie nog meer doet? Klik hier.

Melkunie, zuivel vol verrassing

Melkunie zet zich dagelijks in om de lekkerste zuivel te maken. Dat doen ze al sinds 1872. En nog steeds zijn ze dat vrolijke merk met een flinke dosis Hollandse nuchterheid. Je kent ze van de melk, karnemelk, Milk&Fruit, yoghurt, vla, milkshakes én pap. Ze verrassen keer op keer met lekkere zuivelproducten. En voegen dat extra beetje plezier toe.