Meer
Soep banner

Ork ork ork soep eet je met een...?

Lepel! Soep is perfect voor ieder seizoen. Als voorgerecht is het lekker, maar ook als lunch of tussendoortje. Soep eten of drinken zit al lange tijd in de Nederlandse cultuur, daarom hebben wij ook allerlei soepen in ons assortiment. Ben je gek op kippensoep, aspergesoep, tomatensoep, courgette soep of erwtensoep? Kant-en-klare soep van Unox of 1 de Beste, maar ook soep die je helemaal zelf kunt maken met een verspakket. Laat je inspireren op onze soeppagina.

Meer over soepen

In Nederland zijn een aantal soepen heel bekend en geliefd. Denk hierbij aan traditionele tomatensoep, groentesoep en de kippensoep. Soepen die ook goed in de smaak vallen zijn de pompoensoep, erwtensoep en de aspergesoep. Over het algemeen is de warme soep bekend. Zeker in de wintermaanden zijn deze lekker om te eten om jezelf op te warmen. Heb je ook weleens een koude soep geprobeerd? De gazpacho soep is dan heerlijk om een keer te proberen.

Weetjes afbeelding

Soep in het assortiment van Dirk

In het assortiment van Dirk vind je heel veel voordelige soep en ingrediënten voor soep. Zo vind je kant-en-klare soep, maar ook pakjes om zelf soep te maken. Je vindt ook allerlei kruiden en ingrediënten om jouw soep extra lekker te maken. Bekijk hieronder soep in het assortiment van Dirk:

 

Maak kennis met de verse soepen van Soupy

Bij Dirk vind je de verse soepen van Soupy in de schappen. In de video vertellen Jan Visser en René van der Keur over de heerlijke soepen die zij maken.

 

Bekijk de video.

 

Door het afspelen van YouTube of TikTok video's,
sta je het plaatsen van cookies door sociale medianetwerken toe

Soupy in het assortiment van Dirk

Soep recepten

Zelfgemaakte soep smaakt heerlijk! Dirk helpt je graag met inspiratie opdoen voor het maken van een zelfgemaakte soep. De onderstaande drie soep recepten zullen zeker resulteren in een lekkere soep. Wil je meer soep recepten bekijken? Bekijk hier dan onze andere recepten met soep.

 

Doperwtensoep met munt
Eenvoudig 20 min. Voorgerecht
Minestrone soep met boerenkool en bonen
Eenvoudig 45 min. Hoofdgerecht
Franse uiensoep
Gemiddeld 40 min. Voorgerecht
Verspakket afbeelding

Soep uit een verspakket

Heb je liever een verse, zelfgemaakte soep? Kies dan voor een verspakket. Aan de hand van de gebruiksaanwijzing kun je helemaal zelf deze soep maken met verse ingrediënten. Je kunt zelf nog een smaakverfijner toevoegen om de ideale smaak voor jezelf te creëren.

 

Bekijk hier het verspakket voor pompoensoep.

Meer soep recepten

Ben je er nog niet uit? Maak dan een van de onderstaande soepen of bekijk onze andere soep recepten. 

Bloemkoolsoep met amandelen
Gemiddeld 20 min. Voorgerecht
Gevulde goulashsoep
Gemiddeld 140 min. Hoofdgerecht
Aspergesoep
Gemiddeld 25 min. Brunch
Gazpacho
Eenvoudig 15 min. Voorgerecht
Bonensoep met kikkererwt croutons
Gemiddeld 45 min. Hoofdgerecht
Kreeftensoep met Hollandse garnalen
Eenvoudig 10 min. Voorgerecht